Docentenmeeting Muziekonderwijs / Ondernemerschap

Docentenmeeting Muziekonderwijs / Ondernemerschap

27 januari 2022 @ 16:00 17:30

Meeting met collega docenten muziek-ondernemerschap / music business in het voortgezet onderwijs. De derde editie inmiddels: eerst een korte kennismaking met de andere deelnemers, en daarna gaan we het hebben over twee hete hangijzers in de muziek-ondernemerschap.

Tijdens de tweede besloten meeting bespreken we met enkele docenten ondernemerschap van verschillende muziekopleidingen hun ervaringen. We doen dat online, in een zoom meeting.

De meeste kunstvakopleidingen bieden ondernemerschapslessen voor hun studenten. En ze doen dat allemaal op hun eigen manier. Prima natuurlijk: er is inmiddels een flinke ervaring ontstaan. En best-practices, do’s, maar ook don’ts.

In deze editie bespreken we twee onderwerpen die van belang zijn in het muziek-ondernemerschapsonderwijs. Zeer waarschijnlijk zijn dat:

Hoe motiveer je muziekstudenten voor ondernemerschap?
Muziek ondernemerschap tijdens corona

Online via Zoom, gestructureerd in enkele break out rooms. Maar natuurlijk ook gezellig! Want je maakt meteen kennis met collega docenten. Deelname is gratis.

Op initiatief en onder leiding van Ewout van der Linden, directeur van Music Motion, maar ook docent bij SAE Institute, ArtEZ, AV Sound Education, voormalig Codarts en meer.

Ben je docent ondernemerschap bij een kunstvakopleiding? Of finance, marketing of andere vakken met een link naar ondernemerschap? En je hebt tijd donderdagmiddag 27 januari? Meld je dan aan, en mail naar ewout@musicmotion.nl.

  • Donderdagmiddag 27 januari 2022, van 16:00 uur tot ong. 17:30.
  • Online, via zoom. Je krijgt een link een dag voor de meeting.
  • Gratis natuurlijk!
  • Aanmelden? Stuur een mailtje naar ewout@musicmotion.nl


Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!