DOM: Docentenmeeting Ondernemerschap / Muziekonderwijs

DOM: Docentenmeeting Ondernemerschap / Muziekonderwijs

21 november 2022 @ 20:00 21:15

Periodieke meeting van docenten muziek-ondernemerschap / music business in het voortgezet onderwijs. We bespreken de didactische zaken, tips en maken natuurlijk kennis met elkaar.

De meeste kunstvakopleidingen bieden ondernemerschapslessen voor hun studenten. En ze doen dat allemaal op hun eigen manier. Prima natuurlijk: zo is er inmiddels een flinke ervaring ontstaan. En dus ook best-practices. Do’s, maar ook don’ts.

In vijfde editie van DOM (docentenmeeting ondernemerschap muziekonderwijs) eerst een korte kennismaking met de andere deelnemers. Daarna gaan we het hebben over een bepaald thema of ontvangen we een gast. Meer info over thema of gast in augustus bekend.

Online via Zoom. Informatief, maar natuurlijk ook gezellig! Want je maakt meteen kennis met collega docenten. Deelname is gratis.


Op initiatief en onder leiding van Ewout van der Linden, directeur van Music Motion, maar ook docent bij SAE Institute, ArtEZ, AV Sound Education, voormalig Codarts en meer.

Ben je docent ondernemerschap bij een kunstvakopleiding? Of finance, marketing of andere vakken met een link naar ondernemerschap? Meld je dan aan, en mail naar info@musicmotion.nl.

  • Maandagavond 21 november 2022, van 20:00 uur tot ong. 21:15.
  • Online, via zoom. Je krijgt een link een dag voor de meeting.
  • Gratis natuurlijk!
  • Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@musicmotion.nl

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!