Kennismaking: Studenten HKU, SAE ontmoeten muziekprofessionals

Kennismaking: Studenten HKU, SAE ontmoeten muziekprofessionals

25 mei 2023 @ 16:30 18:30

De festivalzomer komt eraan! Er worden volop nieuwe releases gepland na de zomer!
Dus: de muzieksector heeft mensen nodig. En laten studenten HKU KE Muziek / SAE Institute nu ook op zoek zijn naar stages of betaald werk. Tijd om kennis te maken!

Werk je bij een label, festival, podium, managementbureau? Of een andere kant van de muziekbusiness? En wil je studenten muziekbusiness ontmoeten die staan te trappelen om aan de slag te gaan? Goed nieuws: dat kan.

Donderdagmiddag 25 mei organiseren we een informele borrel met de HKU studenten in Utrecht. Aanwezig zijn studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, afdeling Kunst en Economie Muziek en studenten van het Utrechts Conservatorium. En enkele muziek-business studenten van SAE Institute Amsterdam.

Het is een mooie kans dat studenten het werkveld ontmoeten en visa versa de muziekbusiness direct studenten kan scouten, voor stage of betaald werk.

Tijdens de borrel kan iedereen die een behoefte heeft zichzelf kort voorstellen, een korte pitch doen, en ook zullen we enkele thema tafels maken waaronder festivalwerk en studiowerk. We gaan met elkaar (studenten/werkveld) informeel, aan de bar, in gesprek. We ontmoeten elkaar in café Slachtstraat te Utrecht. We verwachten ongeveer 20 ambitieuze studenten, en hebben plek voor 10 professionals.

Zin om te komen? Stuur even een mailtje naar ewout.vanderlinden@hku.nl, of myra.driessen@hku.nl.

  • Donderdagmiddag 25 mei 2023, van 16:30 uur tot ong. 18:30.
  • Locatie: het café van Slachtstraat Filmtheater, Slachtstraat 5 te Utrecht. Ong. 15 min lopen van Utrecht CS.
  • Gratis natuurlijk! Maximum aantal plaatsen, je hoort direct of er plaats is.
  • Aanmelden? Stuur een mailtje naar myra.driessen@hku.nl of ewout.vanderlinden@hku.nl


Op initiatief en onder leiding van Myra Driessen (docent ondernemerschap bij HKU Conservatorium en docent HKU Kunst en Economie) en Ewout van der Linden (Werkveldcoördinator Muziek bij HKU Kunst en Economie, directeur Music Motion)

 


 

 

 

 

 

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!