M-Bizz – Fondsen & Subsidies voor muziek

M-Bizz – Fondsen & Subsidies voor muziek

Zelfs een popband als De Staat kwam er achter: fondsen en subsidies zijn er nog steeds. En een zeer aantrekkelijke bron van financiering voor projecten in de muziek. Maar de beslissers besteden hun geld graag goed, dus is een ijzersterke aanvraag essentieel. Hoe zorg je ervoor dat jouw project positief wordt beoordeeld? Hoe zit een winnende aanvraag in elkaar? En bij welke fondsen/subsidiënten maak jij kans? 

z2yzojtd

In een kleine groep van maximaal 13 deelnemers krijg je tijdens deze workshop essentiële basiskennis over subsidie/fondsen aanvragen. En enkele handige tips en trucs. En natuurlijk alle ruimte voor jouw individuele vragen. Door Ineke Smits, misschien wel de beste fondsenwerver in muzieksector. Op basisniveau, dus voor mensen die nog weinig/geen ervaring hebben met fondsenwerving.

  • Donderdagmiddag 9 november
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €35,00 ex BTW. Voor Ntb leden, NORMA aangeslotenen, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. En: na de workshop kan je met Music Motion sparren over contacten die jou interessant kunnen zijn. 

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!