M-Bizz – Geld verdienen aan rechten

M-Bizz – Geld verdienen aan rechten

20140521_160650-kleiner14212159_1672609963058167_5735168163971899113_nHoe kan je verdienen aan auteursrecht en naburig recht? Hoe zorg je dat je je geld krijgt, ook uit het buitenland? Wat doen NORMA, Buma/Stemra en Sena en hoe moet je daar als artiest mee samenwerken? Vanmiddag antwoord op deze vragen, en op jouw eigen vragen. Maar ook meer over de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld wat betreft het auteurscontractenrecht en nieuwe exploitatievormen. Deze middag is bedoeld voor iedereen die inkomsten wil verwerven uit muziekauteursrecht. We starten op basisniveau, we eindigen met nieuwe ontwikkelingen.

Deze M-Bizz gaat op een praktijkgerichte manier op auteursrechten en naburig rechten in. Er is veel ruimte voor het stellen van individuele vragen. Als je in de muziekbusiness werkt, moet je natuurlijk weten hoe het zit met auteursrecht en naburig recht. Na vanmiddag ben je op de hoogte! Max 13 deelnemers, veel tijd voor jouw vragen en een borrel met gratis drankje achteraf om even door te praten. De workshop wordt gegeven door Joey Cramer van naburig rechten
organisatie NORMA.

  • Maandagmiddag 20 maart 2017
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €32,50 ex BTW (bij aanmelden zie je de bedragen incl BTW)

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended:  want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop kan je verder sparren met Music Motion of de docent over jouw aanpak. Ook wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. 

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!