M-Bizz – Music Synching voor jouw muziek

M-Bizz – Music Synching voor jouw muziek

Hoe krijg je jouw muziek in een reclame, tv programma, film? Ofwel, hoe werkt de synching scene, wat voor muziek past bij welk soort synchs, wie moet je kennen en hoe pak je dat aan? Dinsdagavond 25 april: workshop en persoonlijk advies.

Neeltje Mo1b9a1aeoring van Solid as a Rock adviseert over plaatsing van muziek in films, commercials reclames en games en bijbehorende licenties. Ze weet als geen ander hoe de sector in elkaar zit. Neeltje geeft ook les aan de Berklee School of Music in Valencia en INHolland Media en Entertainment.

Tijdens deze M-Bizz hoor jij hoe je het voor jouw muziek kan aanpakken. In een kleine groep van maximaal 13 deelnemers krijg je behalve veel informatie over deze sector, ook voldoende ruimte voor je eigen vragen.

  • Dinsdagavond 25 april
  • Tijden: 19:30 tot 22:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €32,50 ex BTW. Inclusief koffie, thee, drankje aan de bar

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop kan je verder sparren met Music Motion of de docent over jouw aanpak. Ook wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism Ntb, Tentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!