M-Bizz – Muziek voor commercials, film en games

M-Bizz – Muziek voor commercials, film en games

21 januari 2019 @ 13:30 17:00

Muziek maken voor commercials of films: een mooie inkomstenbron voor muziek. Maar wie is wie in deze sector? Hoe zitten de deals in elkaar? En wat werkt wel en wat werkt niet bij muziek voor film en commercials? En hoe zit het met games? Wat kan jij met jouw muziek in deze sector? 

Tijdens deze M-Bizz gaan we dieper op bovenstaande vragen in. En kijken we wat jij er met jou mee kan.

Met Neeltje Mooring van Solid as a Rock. Neeltje geeft  muziekadvies aan diverse productiemaatschappijen en is actief in het plaatsen van muziek in bioscoop en tv-films, video games, internet en radio- en tv-commercials.

Na de workshop met Neeltje voegt kersverse game-composer Thijs Lodewijk zich bij de groep, aka LudoWic. Thijs speelde met de groten der Nederlandse aarde, maar werd opeens gevraagd om mee te werken aan  de indie game Katana Zero (van Askiisoft). Release maart 2019. Hoe ging dat? 

Tijdens de borrel achteraf krijg je persoonlijke tips: voor jouw muziek, maar ook voor uitbreiding van je netwerk. Max 15 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht.

  • Maandagmiddag 21 januari 2019
  • Tijden: 13:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, korting voor Ntb leden, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

MbizzDe M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. We beginnen met een workshop, verzorgd door een expert. Vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel gaan we daar gericht op in. Na de pauze voegen zich 1 of 2 andere professionals uit de muziekbusiness bij de groep en belichten het onderwerp van de middag vanuit hun kant. Napraten tijdens de borrel aan de bar, contacten leggen en natuurlijk nog meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. Max aantal deelnemers: 15.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Gegevens

Datum:
21 januari 2019
Tijd:
13:30 – 17:00
Evenement Categorie:
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!