M-Bizz – Muziek Release On en Off line

M-Bizz – Muziek Release On en Off line

Een muziekrelease is een mooie mijlpaal: het biedt de mogelijkheid tot wat prettige media-aandacht en het is ondersteuning van je promotie naar podia. En je kan er vandaag de dag ook weer wat aan verdienen!

photoEen goede muziekrelease is zowel on line als off line. En voor het beste effect moet je het goed plannen. Deze M-Bizz hoor je hoe je je muziek het beste op streamingdiensten krijgt, waar je handig kan laten persen en wat een goede planning voor jou is. Je krijgt informatie over de laatste inzichten en bespreekt tijdens de middag in het Lloyd Hotel hoe jij het het beste aanpakt.

Onder leiding van Marius van Reeuwijk, voormalig bandlid van Red 17, momenteel werkzaam bij onder meer Fuga. Marius begeleidt verschillende artiesten (bv Celine Cairo en Okke Punt) bij de release van muziek. Kleine groep van max 12 mensen, dus je krijgt van Marius en de andere cursisten individuele tips voor een goede release strategie.

Ook deze M-Bizz is blended: je krijgt vooraf al informatie, tijdens de meeting gaan we meteen op het onderwerp in en naderhand is er on line mogelijkheid tot sparren en krijg je extra info.

  • Vrijdagmiddag 25 november
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €40,00 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €35,00 ex BTW

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want je krijgt on line informatie die je thuis kan raadplegen. En tijdens de workshop in het Lloyd Hotel pas je de stof toe op jouw situatie. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en je collega cursisten. Zodat je dus goede, bruikbare handvaten krijgt hoe jij je muziek of je muziekproject nog beter kan promoten. Of er nog meer aan kan verdienen. Enkele weken na de workshop kan je sparren met Music Motion over jouw aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!