M-Bizz – PR basis voor kamermuziek

M-Bizz – PR basis voor kamermuziek

Een mooi artikel in de Metro, Volkskrant of een glossy zorgt voor meer publiek en ook een makkelijker ingang bij de juiste programmeurs. Maar… hoe haalt jouw ensemble of jouw cd-release de pers? En eventueel de radio? TV? Lokale en nationale krant? En hoe zet je daar de on line media bij in? Een middag boordevol tips van PR bureau De Wolven, speciaal voor musici uit de klassieke muziek.

leonne-van-de-ven-prLeonne van de Ven van De Wolven verzorgde al regelmatig PR workshops en heeft veel ervaring met PR voor de cultuursector. Ze weet als geen ander wanneer nieuws ook echt nieuws is en hoe je het als musicus / ensemble het beste kan brengen. Tijdens deze workshop alles over de verschillende media, nieuwsplanning en advies over jouw eigen situatie. Vooraf krijg je enkele documenten toegestuurd, en naderhand wordt je op de hoogte gehouden van relevante PR ontwikkelingen.

Deze middag is op basisniveau: dus voor mensen die nog géén ervaring hebben met PR.

  • Dinsdagmiddag 22 november
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: let op, andere locatie, nl PR Bureau De Wolven!
  • Kosten: €40,00 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €35:00 ex BTW (Bij aanmelding staan de prijzen incl BTW)

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want je krijgt on line informatie die je thuis kan raadplegen. En tijdens de workshop in het Lloyd Hotel pas je de stof toe op jouw situatie. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en je collega cursisten. Zodat je dus goede, bruikbare handvaten krijgt hoe jij je muziek of je muziekproject nog beter kan promoten. Of er nog meer aan kan verdienen. Enkele weken na de workshop kan je sparren met Music Motion over jouw aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!