M-Bizz – Subsidies, Fondsen, Crowdfunding voor Muziek

M-Bizz – Subsidies, Fondsen, Crowdfunding voor Muziek

27 maart 2020 @ 09:30 13:00

Fondsen en subsidies voor muziekprojecten: een zeer aantrekkelijke bron van financiering voor projecten in de muziek. Maar fondsen besteden hun geld graag goed, dus is een ijzersterke aanvraag essentieel.

DEZE M-BIZZ IS GEANNULEERD WEGENS DE CORONA CRISIS

Hoe zorg je ervoor dat jouw project positief wordt beoordeeld? En bij welke fondsen/subsidiënten maak jij kans? En… wat zijn de slimme manieren om crowdfunding voor je project te krijgen?

In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers krijg je tijdens deze workshop essentiële basiskennis over subsidie/fondsen aanvragen. En enkele handige tips en trucs. Ruimte voor jouw individuele vragen. 

Voor mensen die nog weinig / geen ervaring hebben met fondsenwerving.
Door: Ineke Smits, zonder twijfel één van de beste fondsenwervers van cultureel Nederland, over fondsen en subsidies.

Na de workshop gaan we in op crowdfunding. Lianne van der Molen van voordekunst behandelt de stappen van een succesvol crowdfundingspoject.

  • Vrijdagochtend 27 maart 2020
  • Tijden: 9:30 tot 13:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: QO Hotel Amsterdam, Amstelvlietstraat 4, vlakbij Amstel station.
  • Na de workshop sturen we je een deelname certificaat.
  • Kosten incl koffie, thee: €37,50 ex BTW, korting voor Ntb leden, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)
  • Als dit evenement wegens de corona-crisis dient te worden geannuleerd, wordt het geld teruggestortDe M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. We beginnen met een workshop, verzorgd door een expert. Na de pauze voegen zich 1 of 2 andere professionals uit de muziekbusiness bij de groep en belichten het onderwerp van de middag vanuit hun kant. En daarna: borrel aan de bar. Napraten, contacten leggen en natuurlijk nog meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. 

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo PayrollCultuur-Ondernemen.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!