M-Bizz – Subsidies, fondsen en leningen voor muziek

M-Bizz – Subsidies, fondsen en leningen voor muziek

18 februari 2019 @ 08:00 17:00

Fondsen en subsidies voor muziekprojecten: ze zijn er nog steeds. En een zeer aantrekkelijke bron van financiering voor projecten in de muziek. Maar fondsen besteden hun geld graag goed, dus is een ijzersterke aanvraag essentieel.

HELAAS: UITVERKOCHT!! Interesse in volgende sessie? Mail even naar info@musicmotion.nl

Hoe zorg je ervoor dat jouw project positief wordt beoordeeld? En bij welke fondsen/subsidiënten maak jij kans? Verder over leningen voor muziekprojecten. Hoe beoordelen banken culturele projecten en wanneer maken die kans?

In een kleine groep van maximaal 15 deelnemers krijg je tijdens deze workshop essentiële basiskennis over subsidie/fondsen aanvragen. En enkele handige tips en trucs. En natuurlijk alle ruimte voor jouw individuele vragen. Op basisniveau, dus voor mensen die nog weinig/geen ervaring hebben met fondsenwerving.

Door: Ineke Smits, zonder twijfel één van de beste fondsenwervers van cultureel Nederland. En Alexander Ramselaar van Cultuur-Ondernemen. Dé specialist als het gaat om private gelden voor de kunstensector.

  • Maandagmiddag 18 februari 2019
  • Tijden: 13:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, korting voor Ntb leden, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

Mbizz

De M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. We beginnen met een workshop, verzorgd door een expert. Vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Na de pauze voegen zich 1 of 2 andere professionals uit de muziekbusiness bij de groep en belichten het onderwerp van de middag vanuit hun kant. En daarna: borrel aan de bar. Napraten, contacten leggen en natuurlijk nog meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. Max aantal deelnemers: 20

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Gegevens

Datum:
18 februari 2019
Tijd:
08:00 – 17:00
Evenement Categorie:
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!