M-Bizz – Het verdienmodel voor jouw muziek

M-Bizz – Het verdienmodel voor jouw muziek

Hoe verdien je anno 2017 je geld met muziek? Muzikanten / musici in alle muziekgenres gokken op meerdere inkomstenbronnen voor hun muziek. Optreden, lesgeven, sessie-werk, auteursrechten, streaming en nog meer. De inkomstenbronnen die jij kiest voor je muziek hebben echter gevolgen voor de partners die je nodig hebt. En hoe je je muziek aanbiedt. Vanavond kijken we realistisch naar de verschillende inkomstenbronnen voor muziek. En wat daarvan de gevolgen zijn.

Ewout van der LindenIn de kleine groep deelnemers wisselen we ook persoonlijke ervaringen uit. We komen uiteindelijk voor elke deelnemer tot een persoonlijk verdienmodel. Door Ewout van der Linden, directeur van Music Motion, kenner van alle kanten van de muziek-bizz, organisator van Music Pitch, M-Bizz en docent aan Codarts en SAE.

  • Maandagavond 23 januari
  • Tijden: 19:30 tot 22:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €32,50 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop kan je verder sparren met Music Motion of de docent over jouw aanpak. Ook wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!