M-Bizz – Jouw Muziek in de Media

M-Bizz – Jouw Muziek in de Media

8 mei 2019 @ 13:30 17:00

Aandacht in de media of exposure via social influencers levert je grotere bekendheid. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw release, tour of muziekproject nieuwswaardig is voor de media? En hoe zet je de juiste influencers in?

In deze M-Bizz kijken we eerst naar jouw podium, project of muziek en halen we de nieuwswaarde naar boven. Je leert wat échte nieuwswaarde heeft. Daarna wordt dat vertaald naar de juiste media. Maar ook naar exposure buiten de media: dus de juiste influencers en hoe je een pers-event voor jouw muziek kan organiseren.

Ook over het persbericht: hoe zit dat anno 2019 in elkaar? Hoe schrijf je een persbericht dat scoort. En hoe zorg je dat het de media haalt? Je gaat naar huis met een stevig persbericht voor jouw eigen muziek.

Vooraf krijg je enkele documenten toegestuurd, en naderhand wordt je op de hoogte gehouden van relevante PR ontwikkelingen.

Voor: muzikanten/musici/managers/labels die het zélf moeten doen, zonder ervaring met PR.

Door: Jill Bakker, senior pr-consultant bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Jill verzorgt regelmatig PR workshops en heeft veel ervaring met PR in de cultuursector. Dat gaat van ‘free publicity’-activiteiten tot betaalde samenwerkingen en allerlei tussenvormen.

Max 10 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht.

  • Woensdagmiddag 8 mei 2019
  • Tijden: 13:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: QO Hotel Amsterdam, vlakbij Amstel Station
  • Kosten: €37,50 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO, Buma MIM: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

De M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. En daarna: borrel aan de bar. Napraten, contacten leggen en natuurlijk meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. Max aantal deelnemers: 10.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo PayrollCultuur-OndernemenNORMA en QO Hotel Amsterdam.

Gegevens

Datum:
8 mei 2019
Tijd:
13:30 – 17:00
Evenement Categorie:
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!