Music Pitch – Labeldeals 2022: pijnpunten en kansen

Music Pitch – Labeldeals 2022: pijnpunten en kansen

21 maart 2022 @ 16:00 18:00

Flinke lappen tekst, en bij elke zin denk je: wat willen ze nou eigenlijk? Word ik hier niet enorm gepakt? Kortom: labeldeals in 2022, en hoe je daar wat aan kan hebben. Maar ook welke …. ehh… pijnpunten er zijn.

Maandagmiddag 21 maart bespreken we met enkele experts uit de muziekbusiness wat nu de trends zijn met labeldeals. Wat je als label en artiest aan elkaar kan hebben, maar ook waar je als artiest voor op moet passen.

Eerste uur gesprek met de experts en discussie, vragen en meer. En in het tweede uur break out rooms: daarin kan je in kleine groepjes je eigen vragen stellen aan de experts. Eerste gasten eind februari bekend.

Met onder meer de volgende experts:

Bindu de Knock – Crosslink Legal. Ervaren entertainment lawyer en auteur van enkele boeken over muziekrecht en muziekbusiness. Bindu adviseert en procedeert op het gebied van intellectueel eigendom en contractenrecht.

rakenDra Smit – Kunstenbond NTB. Jurist muziekrechten en collectief belangenbehartiger bij de vakbond voor musici.

Meer gasten volgen half maart.

Na de bijeenkomst krijg je de email adressen van deelnemers die daarin toestemmen. Plus ong. 20 interessante contacten uit de labelscene. Ook mogelijk als alleen video-deelname.

Datum en locatie: maandagmiddag 21 maart, van 16:00 tot ong 18:00.
Online, via zoom. Je ontvangt tzt een link voor deelname. Link niet ontvangen? Mail ons: info@musicmotion.nl.

Kosten deelname (incl BTW):
Basisticket €8,50: deelname meeting, namen en email adressen deelnemers die daarin toestemmen.
Plusticket €25: idem basisticket, maar ook in kleine groepjes individuele kennismaking met de experts. En enkele interessante contacten na het event. Korting voor leden Kunstenbond, Gigstarter PRO en Songwriterschool!
Alleen video €5: idem basisticket, videolink krijg je na het event.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png

 

Wat is Music Pitch?
Evenementen plus extra info en contacten over een bepaald thema. Gericht op nieuwe activiteiten in de muziek, de zakelijke kant van de muzieksector of muziekmarketing.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als partners Gigstarter, Kunstenbond Ntb en de Songwriterschool.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!