Music Pitch – Making Money in Music 2017

Music Pitch – Making Money in Music 2017

logo-music-pitch-def-bDe eerste Music Pitch op de nieuwe locatie: De IJ-zaal van Tolhuistuin, net naast de A’dam Toren! We gaan in 2017 verder met een aangepaste formule: een iets korter talkshow-gedeelte, en een speeddate met de gasten uit de muziekbusiness. Dus: je doet nog meer nieuwe contacten op.

Eerste editie: Making Money in Music 2017.

De eerste Music Pitch in De IJ-Zaal van Tolhuistuin, en we beginnen meteen concreet: waar zit in 2017 het geld in de muzieksector? Hoe kan je als artiest verdienen? Wie zijn daarbij de handige contacten? We praten hierover met 3 interessante gasten. In de zaal ook enkele mensen uit de muziekbusiness die hun mening geven. En tijdens de speed-date achteraf maak je meteen zelf kennis met ze.

Aanmelden via reserveren@tolhuistuin.nl

Met:
Ilana Goldstoff, music agency Sizzer Amsterdam, over “making music to moving images”. Sizzer verbindt muziek aan merken, en werkt met componisten en off-beat artists. Ilana verzorgt vooral muziek onder tv reclames.
Willemijn van Hussen, oprichter van evenementenbureau Blue Luna, over commerciële evenementen, merken en campagnes. Blueluna is onder andere verantwoordelijk voor de besloten boekingen van Typhoon, Wende en Iris Hond.
Koen Brouwer, muzikant en ondernemer, scoorde een nummer één hit in China, zette zijn netwerk van zijn band Casual Casino in bij de verkoop van eigen oordoppen. Over: nieuwe manieren om geld te verdienen in muziek.

En ook aanwezig:
Tom van der Velpen, Gigstarter
Joey Cramer, Norma
rakenDra smit, Ntb
Boris Boom, Kollekt.fm

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf. Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners De Tolhuistuin en Gigstarter.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!