Music Pitch – Muziek voor Private Events (VOL)

Music Pitch – Muziek voor Private Events (VOL)

Muziek voor bedrijfsfeesten, voor huwelijken of andere privé events. Deze markt is sterk groeiende en verdient per optreden ook nog eens heel aardig. Wat zijn de trends in deze business? Wie moet je kennen? Hoe kom je aan die aantrekkelijke optredens? Wat kan je ervoor vragen? Hoe zitten de deals in elkaar? En hoe zit het met media events? 

Helaas: VOL!

We spreken met enkele experts uit deze sector, met wie je na het gesproken gedeelte kennis kan maken tijdens de borrel. Met de volgende gasten:

Wouter van Beek – artiestenbureau Blue Luna. Verzorgt boekingen in de zakelijke markt en maakt artiestenprogramma’s en line-ups voor bedrijfsevenementen. Denk aan congressen, bedrijfsfeesten, corporate festivals en veel meer. Werkt met artiesten als Typhoon, Iris Hond tot Celine Cairo.

Tom van der Velpen – Gigstarter. De online boeker die je natuurlijk wel kent. Sterk in vele sectoren maar weet echt heel veel over die lucratieve klussen voor privé feesten van particulieren. Huwelijken en verjaardagsfeesten bijvoorbeeld.

Maurits Malherbe – Bassist, Contrabassist en DJ.  Bassist, contrabassist en DJ. Speelt met onder meer MAIS, Jennifer Ewbank, Mindy and the Good Vibes, Alides Hidding op vele, vele privé feesten. Vanuit de ervaring van de muzikant: hoe aantrekkelijk is deze sector?

Bas van Lier – Spotlight Productions. Pianist Bas van Lier is tevens mede-eigenaar van Spotlight Productions. Daar combineert hij een record label en management kantoor met vele, vele boekingen voor private events.

Morris van der Poel – MGen, Lifestyle Events, Congressen en Beurzen. Met ervaring in de festival-scene, is Morris nu verantwoordelijk voor event-coördinatie en concept-ontwikkeling binnen MGen. Over de trends in de sector en de (on)mogelijkheden voor muziek.

 

Music Pitch toegang is gratis. Maar meld je vantevoren wel even aan.

Nieuw: wil je naar aanleiding van Music Pitch contacten uit de muziek business die voor jou handig zijn? Voor €27,50, incl BTW, gaan we na Music Pitch met je in gesprek en sturen we je er minimaal 20. Inclusief toelichting en tips hoe ze te benaderen.

Klik op onderstaande aanmeldlink om je aan te melden: voor alleen bezoek of voor bezoek en extra contacten.

 

 

 

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Mail dan even naar info@musicmotion.nl. Er is plaats voor max 3 pitches, we hebben op dit moment nog één plek open!

 

 

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als partners:  Tolhuistuin en Gigstarter. Mediapartner: Entertainment Business.

 

Logo Entertainment BusinessGigstarter 300

Schermafbeelding 2017-05-10 om 12.07.39

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!