Music Pitch – Nieuwe Media voor Muziek

Music Pitch – Nieuwe Media voor Muziek

Muziek moet natuurlijk vooral veel klinken in de media. Op de radio, op playlists, in tv programma’s of zelfs films. Liefst vaak en op veel plaatsen, on en off-line. Maar het medialandschap verandert: radiostations worden platforms, tv wordt Youtube / Netflix. En blijft film dan wel gewoon film?

Welke media zijn het meest aantrekkelijk voor muziek? En hoe kom je ermee in contact? Wat heeft jouw muziek ze te bieden? En… waar liggen nog handige kansen voor muziek in het nieuwe mediatijdperk? Music Pitch, maandagavond 25 september in de IJzaal van Tolhuistuin, gaat over Nieuwe Media voor Muziek.

 

 

Met onder andere:

Peter Blom – Conceptontwikkelaar en Regisseur bij IDTVOver het tv landschap anno nu. Maar ook over het gebruik van muziek in audio-visuele producties buiten traditionele tv.

Merijn Tiemessen – Marketing en Event Director bij jazz radiostation Sublime FM. Over de nieuwe activiteiten die Sublime FM is gaan ondernemen en hoe zij daar muzikanten bij nodig hebben.

Robin van Essel – Redacteur online platform The Daily Indie. Over het on line antwoord op muziekmedia.

 

En commentaar van onder meer:
Jessica de Wal – It’s All Happening. Over hoe nieuwe media te benaderen.
Joey Cramer – jurist bij NORMA. Over juridische aspecten van muziekgebruik op nieuwe media.

 

Bijwonen Music Pitch? Meld je aan via musicpitch@musicmotion.nl

 

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven). Er is plaats voor max 3 pitches.

 

Meedoen met de speeddate? Natuurlijk leg je nuttige, leuke nieuwe contacten bij Music Pitch. Maar… we organiseren ook een speeddate voor een klein groepje. Dan weet je zeker dat je de belangrijkste gasten spreekt. Wil je meedoen met de speeddate? Mail naar musicpitch@musicmotion.nl. Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven).

 

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners: EventbriteSimpleNotesTolhuistuin en Gigstarter.

 

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png

Eventbrite_wordmark_orange 2Schermafbeelding 2017-05-10 om 12.09.22
Logo Entertainment BusinessGigstarter 300

Schermafbeelding 2017-05-10 om 12.07.39

 

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!