Music Pitch Persoonlijk – Muziek voor Private Events

Music Pitch Persoonlijk – Muziek voor Private Events

31 augustus 2020 @ 19:00 22:00

Bij bedrijfsfeesten, media events en andere private events gelden andere gages dan in de reguliere podia. Ze zijn vooral hoger! En optreden bij private events is vaak ook leuk om te doen. Goed nieuws: de wereld van private events draait weer prima. Maar wat voor muziek zoeken ze? Wat zijn de juiste mensen die je moet kennen?

Helaas, deze lente kan dit evenement niet doorgaan. Nieuwe datum hopen we in mei bekend te kunnen maken.

Music Pitch ken je mogelijk al: in Tolhuistuin, enkele gasten, veel bezoekers en een actueel thema in de muzieksector. En netwerken aan de bar. Maar sommige bezoekers willen graag meer persoonlijk kennis maken met professionals uit de business. Om te kijken of er kansen liggen voor hun muziek of hun artiesten. Vandaar: Music Pitch Persoonlijk.

Deze editie van Music Pitch Persoonlijk gaat over Muziek voor Private Events. Hoe zit die business in elkaar? Wie is wie in de sector? Wat voor artiesten worden gezocht? En specifiek voor jouw muziek: waar zou die passen?

Na een introductie van de 3 gasten uit de sector ga je in kleine groepjes in gesprek met deze gasten, en kan je ook je eigen muziek laten horen. En krijg je persoonlijke tips. Max groepsgrootte: 12 deelnemers.

Helaas, deze lente kan dit evenement niet doorgaan. Nieuwe datum hopen we in mei bekend te kunnen maken.

  • Herfst 2020!
  • Locatie: QO Amsterdam, Amstelvlietstraat 4, vlakbij station Amstel.
  • Kosten: €40 ex BTW. Bij aanmelden zie je de kosten incl 21 % BTW.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners Gigstarter en mediapartner: Entertainment Business.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Logo Entertainment Business
Gigstarter 300

Add Description…

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!