Music Pitch – Vlaanderen Boven

Music Pitch – Vlaanderen Boven

Even gas geven en je bent er: Vlaanderen. Dus na je optreden kun je gewoon nog terugrijden. Maar de muzieksector van Vlaanderen zit anders in elkaar dan die van Nederland. Minder podia, maar wel veel meer cultuurcentra bijvoorbeeld. In deze editie van Music Pitch hoor je hoe je als Nederlandse muzikant voet aan de grond krijgt bij onze zuiderburen. Welke muziek doet het goed en waar kun jij optreden?


maxresdefault
Met onder andere:

Simon Lamont en Bjorn Nuyens – Ampersand
Simon is een boeker met zowel ervaring in Nederland als in België. Hij weet als geen ander hoe je lokale podia moet benaderen.

Johannes Taal – JOT Agency
JOT Agency doet de promotie van verschillende Nederlandse artiesten in België.

 

1313918584_02ad668bf9


Lars Brouwer – De Brakke Grond

Het Vlaamse Cultureel Centrum De Brakke Grond linkt Nederlandse en Vlaamse kunstenaars. Lars legt uit wat de plannen zijn met muziek.

Brendan Walsh – (o.m) Classical Music Rave
De Belgisch, Engelse, Amsterdamse Brendan Walsh is cellist, consultant, dirigent, DJ, ondernemer en producent in één. Zijn grensoverschrijdende blik maakt hem tot een inspirerend figuur in de klassieke muzieksector en een kenner van zowel de Vlaamse als Nederlandse muzieksector. Onder meer organisator van de Classical Music Rave.

 

 

 

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek: de beste pitch krijgt een Sennheiser microfoon. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf. Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partner Sennheiser. Vanaf 2016 zijn dat ook de Nederlandse ambassade in België en Gigstarter.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!