Music Pitch – The Great Entertainment Promotors

Music Pitch – The Great Entertainment Promotors

15 april 2019 @ 20:00 22:00

Wat is de beste manier om je muziek te promoten? Of je concert? Je podium? En hoe werkt promotie in andere kanten van de entertainment? Wat kan je daarmee in de muziek?

We bespreken het met enkele experts uit verschillende kanten van de entertainment business: dance, musical, kunst en cultuur en muziek en meer. En je maakt tijdens de borrel meteen even persoonlijk kennis.

Met als gasten:

Aimée MarsA Message From Mars. Meer dan 20 jaar ervaring in PR. Ze werkte voor tv, kunst, lifestyle en leerde het PR vak vooral bij de grootste theaterproducent. Eén van dé experts als het gaat om musical promotie.

Jeroen te Rehorst – Armada Music. A&R manager bij het grootste independent dance label wereldwijd. Een duizelingwekkend roster, met onder meer Armin van Buuren, Afrojack en Fedde Le Grand. Armada organiseert ook events en domineert wereldwijd de hitlijsten.

Suzanne van KooijArtPublicity. Suzanne is ArtPublicity: hét eerste PR label dat zich focust op de kunst- en cultuursector. Niet door het hele land vol te plakken met billboards, maar met storytelling.

Mart van den BighelaarBlaizer. Playlists, playlists, playlists, daar gaat het om voor Mart en zijn nieuwe bedrijf Blaizer. Blaizer heeft dagelijks contact met curators van playlists, van klein tot groot, van pop tot klassiek. Hoe zorg je dat jouw muziek door goed beluisterd wordt?

Anouk ter Haar – Product marketing manager bij Eventbrite. “Passionate about brand building and new technologies”. En ondertussen heeft Anouk ook handige tips hoe je je event beter promoot anno 2019.

Music Pitch toegang is gratis. Maar meld je vantevoren wel even aan (zie onder).

Nieuw: wil je naar aanleiding van Music Pitch contacten die voor jou handig zijn? Of extra tips voor jouw muziek? We helpen je graag. Dat kan op twee manieren:

  • Extra: Contacten Music Pitch. Na Music Pitch sturen we je: de namen van bezoekers (die daarmee akkoord gaan) en gasten van deze editie. En nog 10 tot 20  interessante contacten met een link met deze Music Pitch, en enkele interessante links. Kosten €7,50 incl BTW.
  • Extra: Contacten en Persoonlijke Tips Music Pitch. Idem als hierboven, maar we nemen na Music Pitch ook contact met je op en bespreken met jou welke contacten nog meer voor jouw muziek interessant zijn. Inclusief toelichting en tips hoe ze te benaderen. Kosten €27,50 incl BTW.

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Mail dan even naar info@musicmotion.nl. Er is plaats voor max 3 pitches.

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners: Eventbrite,  Tolhuistuin en Gigstarter. Mediapartner: Entertainment Business.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Logo Entertainment Business
Gigstarter 300
Schermafbeelding 2017-05-10 om 12.07.39

Gegevens

Datum:
15 april 2019
Tijd:
20:00 – 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Music Motion
Site:
Bekijk de site van Organisator

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!