Music Pitch Webinar – Muziekpromotie ’21: TikTok, Insta en Playlists

Music Pitch Webinar – Muziekpromotie ’21: TikTok, Insta en Playlists

21 januari 2021 @ 20:00 22:00

Hoe zorg je er in ’21 voor dat je muziek, je release, je concerten genoeg aandacht krijgen? Tijdens deze Music Pitch Webinar laten we experts aan het woord over de laatste promotie-methoden voor muziek. Over social media, playlists op Spotify maar ook TikTok en Twitch. En kan je meteen je eigen vragen stellen.

UITVERKOCHT!!!

In 2021 gaat het dan toch echt weer gebeuren: optreden, release-event! Voor je muziekprojecten wil je natuurlijk wel de juiste aandacht krijgen. Via methoden die passen bij deze tijd. Dus we hebben het over Instagram, TikTok, playlists maar ook de traditionele media.

In het eerste deel van Music Pitch Webinar spreken we met state-of-the-art muziek promotors. Zij delen handige tips en nuttige kennis.
In het tweede deel zijn de break-out-rooms: je kan jouw vragen persoonlijk voorleggen aan de experts (bij een plus-ticket), of je maakt kennis met de andere deelnemers (bij een basis-ticket).

Met:

Paulo Lopes – Creator Network. Gespecialiseerd in muziekpromotie via TikTok en Twitch. Verzorgde succesvolle campagnes voor onder meer Suzan en Freek en Ava Max. Maar ook voor diverse entertainmentbedrijven.

Mart van den Bighelaar – Blaizer. Werkt voor meerdere artiesten, in meer genres. Alles over in hoe je zo goed mogelijk in de juiste playlists van de streamingdiensten komt. En hoe je het combineert met je release strategie.

Melanie-Esther van Eunen. De expert over social media anno ’21. Hoe zet je jezelf in de schijnwerpers op Facebook, Insta en meer? Werkt met diverse artiesten aan hun branding en social media, o.a. met Typhoon.

Na het webinar ontvang je de email adressen van de overige deelnemers die daarin toestemmen. Deelnemers met een plus-ticket krijgen na het evenement ook een lijstje interessante contacten uit de business.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png  • Donderdagavond 21 januari, van 20:00 tot ong 22:00.
  • Online, via zoom. Je ontvangt tzt een link voor deelname.
  • Max 35 deelnemers: max 25 basis, max 9 plus.
  • Deelname webinar basis €8,50 excl BTW / Deelname webinar plus €20,00, ex BTW. Korting €5 voor Ntb leden!

Wat is Music Pitch Webinar? 
Music Pitch ken je mogelijk al van Tolhuistuin Amsterdam. De webinars doen we met net zoveel info, en iets persoonlijker contact. Via zoom. Eerst een webinar van ong 50 minuten over een muziek business onderwerp. Daarna break out rooms: je ontmoet daarin de andere deelnemers (basis-ticket), of de gasten uit de business persoonlijk (plus ticket). En je krijgt meer contacten: van de andere deelnemers (basis-ticket) of van andere deelnemers plus interessante business contacten (plus-ticket).


Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners Gigstarter , Tentoo, Cultuur+Ondernemen, Kunstenbond Ntb.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!