Music Pitch Webinar – Stock / Production Muziek

Music Pitch Webinar – Stock / Production Muziek

28 september 2020 @ 20:00 22:00

Muziek maken voor mediaproducties, dus documentaires, tv shows, commercials, bedrijfsfilms etc. Dat gaat allang niet meer over anonieme liftmuziek. En je kan er dus prima jouw muzikale talenten in kwijt. Maar hoe werkt die sector? Welke platforms en publishers zijn nuttig? Hoe zit dat met inkomsten en rechten? En, is het wat voor jouw muziek?

UITVERKOCHT! Mogelijk plannen we er nog een in oktober!

Maandagavond 28 september organiseren we er een Music Pitch Webinar over. Online, via zoom.

We spreken tijdens het webinar enkele gasten uit de stock/production-music business over hun business, hoe deals in elkaar zitten, wat voor muziek er verkoopt en meer. Natuurlijk kan je je eigen vragen stellen. Na het webinar vinden er enkele break out rooms plaats, waarin je kennis maakt met overige deelnemers. En ontvang je de email adressen van de overige deelnemers die daarin toestemmen.

Music Pitch Webinar is een productie van Music Motion in samenwerking met Gigstarter, Tentoo, Cultuur Ondernemen, Kunstenbond Ntb.

Deelnemers met een “Plus Extra’s” ticket maken tijdens de break out rooms persoonlijk contact met de gasten uit de business. Zij krijgen na het evenement de emailadressen van de deelnemers, maar ook een lijst interessante contacten uit de business.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png
Met de volgende gasten:

Dennis Bosheck, CTM Publishing. Is bij CTM Publishing Production Music manager. Vertelt over de production music sector, de deals en wat een publisher voor je kan doen. Ook waar je muziek aan moet voldoen.

Reaubeau, Independent Composer/Producer. Releaset eigen muziek, treedt internationaal op, maar produceert ook opdracht- en productionmusic. Steeds met een eigen hiphop of dance (futurebass / trap) feel. Rob vertelt over de deals met merken, publishers en hoe muziek beeld kan versterken en uitvergroten.

Gijs van Veldhuizen, Audiogijs. Componeert, produceert en mixt production music. Ervaring met de platforms AudioJungle, Beatstars en Pond5. Maar heeft ook al meer dan 10 jaar ervaring met opdrachtmuziek. Over welke muziek past, over de betalingen, bedrijven en hoe jij een eigen plek vindt in deze sector.

  • Maandagavond 28 september, van 20:00 tot ong 22:00.
  • Online, via zoom. Je ontvangt tzt een link voor deelname.
  • Max 35 deelnemers: max 25 basis, max 10 plus.
  • Deelname webinar basis €8,50 excl BTW / Deelname webinar plus €20,00, ex BTW (UITVERKOCHT).

Wat is Music Pitch Webinar?
Music Pitch ken je mogelijk al van Tolhuistuin Amsterdam. De webinars doen we met net zoveel info, en iets persoonlijker contact. Via zoom. Eerst een webinar van ong 50 minuten over een muziek business onderwerp. Daarna break out rooms: je ontmoet daarin de andere deelnemers (basis-ticket), of de gasten uit de business persoonlijk (plus ticket). En je krijgt meer contacten: van de andere deelnemers (basis-ticket) of van andere deelnemers plus interessante business contacten (plus-ticket).

Music Pitch Webinar is een productie van Music Motion in samenwerking met Gigstarter, Tentoo, Cultuur Ondernemen, Kunstenbond Ntb.


cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png

28 september 2020 @ 20:00 22:00

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!