Music Pitch – YOUTUBE!!!

Music Pitch – YOUTUBE!!!

17 juni 2019 @ 20:00 22:00

17 juni @  20:00 –  22:00

Muziekpromotie, visuals, nieuwe inkomsten, gedoe met rechten. Iedereen in de muziekbusiness krijgt te maken met: YOUTUBE!!! Deze editie komen alle kanten van Youtube voorbij: hoe zit het met de nieuwe algoritmes voor advertenties op Youtube, hoe kan je als artiest verdienen met Youtube, tips voor het maken van succesvolle video’s en natuurlijk over auteursrechten. En die nieuwe artikel 13 richtlijn.

We bespreken het met enkele experts uit de entertainment business. En je maakt tijdens de borrel meteen even persoonlijk kennis. Met:

Mano Meijer – Dedicated Management. Manager van oa Polska, The Boy Next Door, Jody Bernal. Over artiest-profilering via Youtube en de manieren om je video’s beter bekeken te laten worden. En: de monetization via Youtube, ofwel: hoe kan je eraan verdienen? Zijn er trucs om de Youtube algoritmes te omzeilen?

Noah Smits – Pauw Agency. Marketingbedrijf voor de muziekindustrie. Actief voor o.a. Armada, SPEC, Cloud 9, V2, Avalon, ROQ ‘N Rolla en Cornelis. Over gericht adverteren op YouTube en de return of investment in muziek advertising.

Harm Groustra – Buma Stemra. Buma sluit voor de leden licenties af met grote muziekpartijen. YouTube is daar één van. Hoe zit het met auteursrecht en Youtube? Hoe met betalingen? En hoe met het beruchte EU artikel 13?

Daniel Vinig – Spinnin’ Records. Meer dan 25 miljoen abonnees… de marketing manager van Spinnin’ over hun Youtube kanaal, hoe ze het inzetten in de artiestenpromotie, hoe ze muziek releasen. Wat de plek is van Youtube naast andere muziekplatforms. En tips voor beginnende labels / muzikanten.

Music Pitch toegang is gratis. Maar meld je vantevoren wel even aan

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png

Nieuw: wil je naar aanleiding van Music Pitch contacten die voor jou handig zijn? Of extra tips voor jouw muziek? We helpen je graag. Dat kan op twee manieren:

  • Extra: Contacten Music Pitch. Na Music Pitch sturen we je: de namen van bezoekers (die daarmee akkoord gaan) en gasten van deze editie. En nog 10 tot 20  interessante contacten met een link met deze Music Pitch, en enkele interessante links. Kosten €7,50 incl BTW.
  • Extra: Contacten en Persoonlijke Tips Music Pitch. Idem als hierboven, maar we nemen na Music Pitch ook contact met je op en bespreken met jou welke contacten nog meer voor jouw muziek interessant zijn. Inclusief toelichting en tips hoe ze te benaderen. Kosten €27,50 incl BTW.

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners: Eventbrite,  Tolhuistuin en Gigstarter. Mediapartner: Entertainment Business.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Logo Entertainment Business
Gigstarter 300
Schermafbeelding 2017-05-10 om 12.07.39
  • Music Motion
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!