Muziek in de zorg: wat is er mogelijk?

Muziek in de zorg: wat is er mogelijk?

26 juni 2020 @ 14:00 15:30

Deze lente was muziek in de zorg vooral muziek in de tuin van de zorg. Maar natuurlijk is er veel meer mogelijk. Ook meer dan alleen “de liedjes van toen” zingen. Hoe zet je muziekprojecten op in de zorg? Waar is plaats voor? Met wie moet je contact zoeken? Vrijdagmiddag 26 juni organiseren we er een Music Pitch Zoom over.

Vrijdagmiddag 26 juni een online bijeenkomst over muziek in de zorgsector. We spreken met muzikanten/ondernemers, een activiteitenbegeleider van een zorginstelling en mogelijk nog meer mensen. Eerste gasten bekend, zie hieronder.

We gaan vooral in op de wat voor projecten er zijn, hoe je ze opzet en wie je daarvoor nodig hebt. En jazeker: ook hoe je ervoor betaald kan worden. Ervaringen dus, tips en wat leuke verhalen. We beginnen met een interview met de experts, en daarna ook enkele break-out-rooms (in kleine groepjes verder praten).

Online, via zoom dus. Na de bijeenkomst krijg je de email adressen van deelnemers die daarin toestemmen. Plus wat overige interessante contacten in dit veld.

Met de volgende gasten:

Moniek Daal – Club Goud. Organiseren de Contactloos Buitenconcerten deze lente.
Pieternel van Amelsvoort – Diva Dichtbij. Vele jaren ervaring met live muziek in de zorg. Over onder meer benodigde talenten voor muziek in de zorg.
Carola van ’t Hof – Codarts Conservatorium. Docent en coordinator van de master muziektherapie. Over de therapeutische werking van muziek.
Liesbeth Bonis – Flevohuis. Actief met kunst en muziek voor de bewoners van het Amsterdamse Flevohuis.
Martin van der Ven – zanger. Zingt regelmatig in meerdere instellingen.

  • Vrijdagmiddag 26 juni, van 14:00 tot ong 15:30.
  • Online, via zoom. Je ontvangt tzt een link voor deelname.
  • Max 35 deelnemers.
  • Deelname panel gratis / Deelname panel plus persoonlijke tips en handige contacten in de sector €7,50, ex BTW. Na deelname krijg je eveneens de email-adressen van deelnemers die daarin toestemden.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png

Wat is Music Pitch Zoom? Music Pitch ken je mogelijk al: in Tolhuistuin, enkele gasten, veel bezoekers en een actueel thema in de muzieksector. En netwerken aan de bar. Nu doen we het even per Zoom! Maar wel inclusief praten aan de bar (nu een break out room) en inclusief nuttige informatie.


Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners Gigstarter en mediapartner Entertainment Business.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Logo Entertainment Business
Gigstarter 300
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!