Netwerkmeeting Musici/componisten: Nieuwe ideeën

Netwerkmeeting Musici/componisten: Nieuwe ideeën

23 november 2021 @ 16:00 17:30

Plannen in de muziek? Zoek je mensen voor jou ideeën? Of gewoon je netwerk uitbreiden? We gaan iets nieuws doen: een netwerkmeeting voor muzikanten, musici en componisten die met rondlopen met een idee voor een muziekproject. Of die daar juist graag aan zouden meewerken.

Gewoon gratis, in anderhalf uur enkele collega-musici leren kennen. Uit pop, jazz, klassiek en andere stijlen.

We horen nieuwe ideeën voor muziekprojecten van de deelnemers, en wie ze daarvoor nodig hebben. Maar ook van muzikanten / musici / componisten die er aan mee zouden willen werken. Goed voor je netwerk dus! Max 30 deelnemers, met een paar break out rooms, plenair gesprek en ook nog een leuke quiz!

Dinsdagmiddag 23 november, van 16:00 uur tot ong 17:30. Deze eerste editie online, via zoom. Maar wie weet begin volgend jaar in het echt.

Voor muzikanten, musici, componisten, managers, zakelijk leiders die actief zijn in muziek en op zoek zijn naar een groter netwerk en eventueel nieuwe ideeën. Ewout van der Linden van Music Motion modereert het en zorgt ervoor dat het nuttig en gestructureerd wordt, maar vooral ook een beetje gezellig!

Echt, gratis dus, maar meld je wel even aan.

Music Pitch Webinar is een productie van Music Motion in samenwerking met Gigstarter, Kunstenbond Ntb.

23 november 2021 @ 16:00 17:30

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!