Tolhuistuin Sunday Sounds: Small World Concerts

Tolhuistuin Sunday Sounds: Small World Concerts

Eigenlijk is de wereld piepklein, tenminste als het om muziek gaat en je naar de Tolhuistuin komt. Zondag 12 augustus hoor je in 4 korte concertjes Braziliaanse latin, theatrale jazz, gesmeerde popliedjes en klassieke muziek uit vier periodes. Door artiesten uit Japan, Spanje, Polen, Brazilië en Delft. En dit allemaal op één zomerse namiddag.

Programma, zie onder.

  • Zondag 12 augustus
  • Van 15:00 tot ong. 18:00
  • Tuin van de Tolhuistuin in Amsterdam.
  • Toegang vrij, maar meld je hieronder even aan

 

 

Natalia Karetskaya en Alejandra Rony Rojas / Theatrale Jazz

Straight ahead jazz, tango, theatrale elementen en moderne technieken. Jazz zangeres Natalia komt uit Polen maar studeert in Rotterdam. Ze wordt daarbij begeleid door Alejandra Rony Rojas, een klassiek geschoolde contrabassist.

 

Duo Chamayu, Mayuko Takeda and Chema Martinez / Klassiek

De Japanse Mayuko en Spaanse Chema spelen nu twee jaar samen, respectievelijk klarinet en cello. Met een eenvoudig maar mooi doel: mensen gelukkig maken met hun muziek en positieve energie brengen. Vandaag doen ze dat met Bach, Beethove, Rossini en een hommage aan Falla. Klassieke muziek uit vier verschillende periodes.

 

Ivy Lemos and Tiago Lageira / Latin

Gitarist Tiago Lageira begeleidt vanmiddag de Braziliaanse zangeres Ivy Lemos. Ivy zingt niet alleen maar speelt ook traditionele percussie instrumenten als de Berimbau en Pandeiro. Samen spelen ze latin muziek zoals bolero’s, samba, chorus, bossa nova en latin jazz improvisaties.

 

Marvin Dee / Pop

Marvin Dee is een talentvolle opkomende singer-songwriter uit Delft. Samen met zijn band speelde hij al op Eurosonic Noorderslag, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, en Paradiso Amsterdam. In augustus gaat hij de studio in voor de opnames van zijn aankomende studio-album. Het nieuwe album is volwassen en persoonlijk. Vanmiddag een voorproefje van Marvin solo: van ademloos, fluisterstil publiek tot staande ovaties, deze singer-songwriter weet te raken.

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!