Zwarte Zwaan Meeting: netwerkbijeenkomst voor musici, componisten, muziekprofessionals

Zwarte Zwaan Meeting: netwerkbijeenkomst voor musici, componisten, muziekprofessionals

7 april 2022 @ 16:00 17:00

De derde editie van deze netwerkmeeting. In een dik uur ontmoet je wat andere musici, muzikanten, componisten en mensen uit de muziekbizz. Thema dit keer: Muziekzomer ’22. Dus je ontmoet mensen die plannen hebben voor optredens, festivals deze zomer!

 

Gewoon gratis, in anderhalf uur leer je ook enkele collega-musici kennen. Uit pop, jazz, klassiek en andere stijlen. Goed voor je netwerk dus! Max 30 deelnemers, met een paar break out rooms, plenair gesprek en ook wat muziek. 

Je ontmoet de programmeur van o.m. Festival Live in de Rimboe, we krijgen een live single-release van een Nederlands Italiaanse songwriter en een van de deelnemers gaat vertellen hoe ze van maar liefst drie fondsen geld kreeg voor haar release deze zomer. Het gaat vreselijk regenen donderdagmiddag, dus zoom even mee! 

Donderdagmiddag 7 april, van 16:00 uur tot ong 17:00. Online, via Zoom.

 

Voor muzikanten, musici, componisten, managers, zakelijk leiders die actief zijn in muziek en op zoek zijn naar een groter netwerk en eventueel nieuwe ideeën. Ewout van der Linden van Music Motion modereert het en zorgt ervoor dat het nuttig en gestructureerd wordt, maar vooral ook een beetje gezellig!

Echt, gratis dus, maar meld je wel even aan:

 

Zwarte Zwaan Meeting is een productie van Music Motion in samenwerking met Songwriter SchoolGigstarter, Kunstenbond Ntb.

 

 

 

 

7 april 2022 @ 16:00 17:00

 

 

 

 
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!