Zwarte Zwaan Meeting: netwerkbijeenkomst voor musici, componisten, muziekprofessionals

Zwarte Zwaan Meeting: netwerkbijeenkomst voor musici, componisten, muziekprofessionals

3 februari 2022 @ 16:00 17:30

De tweede editie van deze netwerkmeeting voor musici en componisten. Met dit keer een thema: Creatieve Samenwerkingen. Dus: zoek je mensen voor jouw ideeën? Designer, websitebouwer, fotograaf, videomaker etc. Of gewoon je netwerk uitbreiden? Zoom mee!

Gewoon gratis, in anderhalf uur leer je enkele professionals kennen die je mogelijk kunnen helpen met je website, artwork etc. Maar je ontmoet ook enkele collega-musici kennen. Uit pop, jazz, klassiek en andere stijlen. Goed voor je netwerk dus! Max 30 deelnemers, met een paar break out rooms, plenair gesprek en ook wat muziek.

Donderdagmiddag 3 februari, van 16:00 uur tot ong 17:30. Online, via Zoom. Half januari melden we hier enkele namen van deelnemers.

De volgende creatives doen in elk geval mee: cameraman Darryl Mantel, visual artist en fotograaf Konstantin Guz, fanbase-manager Joep van Leijsen van Roadie en websitebouwers Kevin Budts en Xander van Dijck (ook boeker!) van Commediant, zangeres / websitebouwer Helen Botman.

Voor muzikanten, musici, componisten, managers, zakelijk leiders die actief zijn in muziek en op zoek zijn naar een groter netwerk en eventueel nieuwe ideeën. Ewout van der Linden van Music Motion modereert het en zorgt ervoor dat het nuttig en gestructureerd wordt, maar vooral ook een beetje gezellig!

Echt, gratis dus, maar meld je wel even aan.

Zwarte Zwaan Meeting is een samenwerking van Music Motion in met Gigstarter, Kunstenbond Ntb en Songwriterschool.nl.

3 februari 2022 @ 16:00 17:30

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!