Muziek Coaching

 

We horen graag waar jij staat met

je muziek of je muziekplannen.

 

En helpen je met de volgende stappen.

Muziek coaching

Plannen met je muziek? Met een nieuwe release, live-plannen? Denk je over het maken van muziek in film- of theaterproducties? Nog andere ideeën om iets met je muziek te bereiken?

Of zit je juist een beetje vast tussen enkele ideeën?

We helpen je graag om jouw plannen duidelijk te krijgen, realistisch te maken én om je in contact te brengen met de juiste mensen uit de muziekbusiness.

Ewout van Music Motion heeft een enorm netwerk in de meest uiteenlopende uithoeken van de muziekbusiness, in bijna alle genres. Van programmeurs, boekers, labels, sync-bedrijven, game-muziekmakers tot music publishers, evenementenbureaus en zelfs pretparken. En echt, heus, nog veel veel meer!

Dus ook van mensen die voor jouw muziek en jouw plannen handig zijn.

We bespreken graag met jou waar jij staat in de muziek. Wat jouw plannen zijn en hoe je ze op een slimme manier kan verwezenlijken. En wie jij daarbij kunt gebruiken. Dat doen we met een praktisch consultancy uurtje, of met een wat uitgebreidere coaching.

Consultancy uurtje

Je hebt al plannen, maar je bent op zoek naar een paar concrete tips hoe het aan te pakken en mogelijk juiste contacten in de muziekbusiness. Een consultancy uurtje kan je lekker op weg helpen. Dat werkt zo….

Neem eerst contact op

En vertel ons over je muziekplannen en wie je daarvoor denkt nodig te hebben.
Wij kijken dan of we je kunnen helpen.

N

Is er een klik?

Dan maken we een afspraak van een uur (of iets meer), online of offline (als het kan).

w

Tijdens de afspraak

Bespreken we je plannen, geven je daar advies over en stellen wij een document voor je op met minimaal 20
mensen uit de muziekbusiness waar jij wat aan kan hebben.

Je krijgt dan

Contactpersonen, eventueel het bedrijf en inclusief toelichting van wat ze doen en hoe ze eventueel voor jou interessant kunnen zijn. En hoe je ze het beste kan benaderen.

Kosten €65 excl BTW

Setting up your music business Coaching

Wil je het met je muziekplannen over een andere boeg gooien? Of zit je vast tussen enkele ideeën? Dan bieden we graag een wat langere coaching. We gaan dan kijken welke richting het beste past bij jou, je muziek en je ervaring. Daarna helpen we je om die richting uit te werken naar concrete plannen.

En ook om de eerste stappen te zetten om die plannen te verwezenlijken. Kortom: setting up your music business!

Een dergelijke coaching duurt meestal rond de 2 maanden, en bestaat uit meerdere gesprekken, huiswerk, heen en weer mailen, contacten leggen, extra kennis zoeken. Kosten zijn afhankelijk van vraagstelling, maar reken op ong €275,00 ex BTW.

Kosten ong €275 excl BTW

Heb je interesse?

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Mail anders naar info@musicmotion.nl

Artiest details

Waar wil je mee geholpen worden?