Docentenmeeting Muziekonderwijs / Ondernemerschap

Docentenmeeting Muziekonderwijs / Ondernemerschap

26 augustus 2021 @ 10:00 11:30

Waarover moeten ondernemerschapslessen gaan in het muziekonderwijs? Wat is het juiste ambitieniveau? En de juiste lesvorm? Daarover wisselen we ideeën, best practices uit met collega docenten ondernemerschap in het muziekonderwijs.

De meeste kunstvakopleidingen bieden ondernemerschapslessen voor hun studenten. En ze doen dat allemaal op hun eigen manier. Prima natuurlijk, maar er is dus inmiddels wel een flinke ervaring ontstaan. En best-practices, do’s en ook don’ts.

Tijdens deze besloten meeting bespreken docenten ondernemerschap van verschillende muziekopleidingen hun ervaringen. Online, gestructureerd in enkele break out rooms. Maar natuurlijk ook gezellig! Want je maakt meteen kennis met collega docenten.

Op initiatief en onder leiding van Ewout van der Linden, directeur van Music Motion, maar ook docent bij Codarts Conservatorium, SAE Institute, AV Sound Education en meer.

Ben je docent ondernemerschap bij een kunstvakopleiding? Of finance, marketing of andere vakken met een link naar ondernemerschap? En je hebt tijd donderdag 26 augustus in de ochtend? Meld je dan aan, en mail naar ewout@musicmotion.nl.

  • Donderdag 26 augustus 2021, van 10:00 uur tot ong. 11:30.
  • Online, via zoom. Je krijgt een link een dag voor de meeting.
  • Gratis natuurlijk!
  • Aanmelden? Stuur een mailtje naar ewout@musicmotion.nl


cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!