Docentenmeeting Ondernemerschap / Muziekonderwijs

Docentenmeeting Ondernemerschap / Muziekonderwijs

12 april 2022 @ 20:00 21:15

Periodieke meeting met collega docenten muziek-ondernemerschap / music business in het voortgezet onderwijs. Dit keer met een gast en thema: Maarten de Rooij van Fontys, over Challenge Based Learning, de revolutionaire didactische aanpak van deze opleiding.

 

De meeste kunstvakopleidingen bieden ondernemerschapslessen voor hun studenten. En ze doen dat allemaal op hun eigen manier. Prima natuurlijk: zo is er inmiddels een flinke ervaring ontstaan. En dus ook best-practices. Do’s, maar ook don’ts.

In vierde editie van de docentenmeeting eerst een korte kennismaking met de andere deelnemers. Daarna de gast: Maarten de Rooij, senior lecturer en educational coach bij Fontys, University of Applied Sciences. En trouwens ook muzikant.

Over het onderwijs van Fontys waar geen les meer wordt gegeven, maar waar studenten uitsluitend aan projecten werken, en kennis erbij zoeken waar nodig. Werkt dat? Wat vinden studenten hiervan? Komen alle essentiële onderwerpen wel aan bod? Maarten vertelt over het zogenoemde Challenge Based Learning.

Online via Zoom. Informatief, maar natuurlijk ook gezellig! Want je maakt meteen kennis met collega docenten. Deelname is gratis.

 

 


Op initiatief en onder leiding van Ewout van der Linden, directeur van Music Motion, maar ook docent bij SAE Institute, ArtEZ, AV Sound Education, voormalig Codarts en meer.

Ben je docent ondernemerschap bij een kunstvakopleiding? Of finance, marketing of andere vakken met een link naar ondernemerschap? Meld je dan aan, en mail naar info@musicmotion.nl.

 

  • Dinsdagavond 12 april 2022, van 20:00 uur tot ong. 21:15.
  • Online, via zoom. Je krijgt een link een dag voor de meeting.
  • Gratis natuurlijk!
  • Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@musicmotion.nl

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!