M-Bizz – Artist Branding voor jouw muziek

M-Bizz – Artist Branding voor jouw muziek

cyriel_marijnissen_brand_manager_jett_rebelOf je nu pop maakt, dance, hiphop, folk of rock: jij bent meer dan je muziek alleen. 

Het beeld dat jij uitdraagt is misschien wel net zo belangrijk als je muziek zelf. In de workshop gaan we in op de vragen: hoe profileer ik me als artiest als een sterk brand? Hoe bind ik mensen aan me op social media? Hoe communiceer je op Instagram, Facebook, Twitter etc.? Het belang van de selfie, Instagram Stories en andere dingen die wellicht onbelangrijk voor je lijken. En als je dan eenmaal online een mooi imago hebt opgebouwd, hoe hou je dat dan offline ook nog eens staande? Daar gaat Cyriel je bij adviseren.

 

Door: Cyriel Marijnissen, de man achter de marketing Jett Rebel. Hij deelt trucs en strategieën en houdt in deze workshop vooral een spiegel voor, zodat je voor je eigen act/band kunt bepalen wat de juiste ‘branding’ is. Jett Rebel won in April dit jaar de “3FM Award – Best Social” en zei in zijn speech: “dit had ik nooit zonder Cyriel kunnen doen.”

 

  • Donderdag 14 september
  • Tijden: 19:30 tot 22:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €35,00 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop kan je verder sparren met Music Motion of de docent over jouw aanpak. Ook wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!