M-Bizz – Artist Branding: succesvolle aanpak voor muziek

M-Bizz – Artist Branding: succesvolle aanpak voor muziek

cyriel_marijnissen_brand_manager_jett_rebelOf je nu underground fusion jazz maakt, hiphop, dance, pop, kamermuziek of singer-songwriter folk met Middeleeuwse invloeden: jij bent meer dan je muziek alleen. Het beeld dat jij uitdraagt is net zo belangrijk als je muziek zelf. In de workshop gaan we in op de vragen: Hoe kom ik onder de aandacht? Hoe bind ik mensen aan me op social media? Hoe krijg ik meer likes op mijn Facebook? Hoe communiceer je op Instagram, Facebook, Twitter etc.? Het belang van de selfie en andere posts die onbelangrijk lijken.

Door: Cyriel Marijnissen, de man achter de marketing Jett Rebel. Hij vertelt de trucs, de strategieën. En natuurlijk is er alle ruimte voor jouw individuele vragen.

UITVERKOCHT!! We plannen mogelijk later nog een workshop Branding.

  • Woensdag 22 februari
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €37,50 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO: €32,50 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek. Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop kan je verder sparren met Music Motion of de docent over jouw aanpak. Ook wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook pagina waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. aanpak.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!