M-Bizz: Muziek in commercials, films, games

M-Bizz: Muziek in commercials, films, games

Muziek maken voor commercials of films: de music-synching business staat in middelpunt van de belangstelling van de muziekbusiness omdat de mogelijkheden in onze “screensociety” voor muziek steeds groter worden. Maar wie is wie in deze sector? Hoe zitten de deals in elkaar? En wat werkt wel en wat werkt niet bij muziek voor film, commercials en games? Wat kan jij met jouw muziek in deze sector? En wie zijn voor jou nuttige contacten?

Tijdens deze M-Bizz gaan we met 3 experts dieper op bovenstaande vragen in. Eerst geeft Jarl Hector van AMP Amsterdam een overzicht van de sector, met alle ins en outs, informatie over rechten en relevante partijen. Maar ook wat er creatief bij komt kijken. Daarna komen nog 2 experts aan bod: Bart Delissen en Renger Koning. Zodat je uit meerdere hoeken hoort hoe jij met jou muziek in deze sector aan de slag kan.

Tijdens de borrel achteraf krijg je persoonlijke tips: voor jouw muziek, maar ook voor uitbreiding van je netwerk. Max 22 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht.

Bezoekers van deze M-Bizz krijgen een flinke korting op Buma Music in Motion, het jaarlijkse netwerkevenement voor film, tv, advertising en game-muziek. Na aanmelding ontvang je een code voor €30 korting. 

Met:

  • Jarl Hector – AMP Amsterdam. Music supervisor voor AMP, veel ervaring met filmmuziek en muziek voor commercials en de deals en rechtenkwesties.
  • Bart Delissen – Game ComposerMet roots in klassieke muziek legde Bart zich toe op het maken van muziek voor games en andere visuele toepassingen. Hij vertelt over de creatieve kant en de game-muziek business.
  • Renger Koning – Soundbase. Componist van muziek voor film en documentaires. Won in 2017 de Buma Award voor filmmuziek. Vertelt over de werking van toegepaste muziek: wanneer werkt muziek in visuele producties?

Vanaf 2018 M-Bizz nieuwe stijl: informatie door meer experts en meer contacten leggen. We beginnen met een workshop, verzorgd door een expert. Na deze workshop voegen zich 2 andere professionals uit de muziekbusiness bij de groep en belichten het onderwerp van de middag vanuit hun kant. En daarna: borrel aan de bar. Napraten, contacten leggen en nog meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. Max aantal deelnemers: 22.

  • Maandag 26 maart 2018
  • Tijden: 13:30 tot 18:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €30,00 ex BTW, Ntb leden, Gigstarter PRO, Buma MIM: €25,00 ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW)

 

 

Mbizz

De M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. We beginnen met een workshop, verzorgd door een expert. Vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Na de pauze voegen zich 2 andere professionals uit de muziekbusiness bij de groep en belichten het onderwerp van de middag vanuit hun kant. En daarna: borrel aan de bar. Napraten, contacten leggen en natuurlijk meer tips en inspiratie krijgen voor jouw muziek. Max aantal deelnemers: 22.

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!