M-Bizz – Nieuwe marketing voor muziek

M-Bizz – Nieuwe marketing voor muziek

The Fame Game, een actieve fanbase maken, slimme sponsordeals afsluiten. Enkele goede manieren om meer bezoekers te krijgen, meer exposure of een betere indruk te maken bij bookers, labels of programmeurs. In alle genres wordt er flink mee ge-experimenteerd, soms met flink succes. Want behalve meer exposure levert het soms ook meer inkomsten op. 

Tijdens deze M-Bizz workshop hoor je alles over nieuwe promotie en marketing trends in de muzieksector. We kijken in welke genres wat wordt toegepast en wat wel en wat niet werkt. We gaan onder meer in op slimme on en off line promotietrucs en handige manieren om je muziek zodanig aan te bieden dat het meer oplevert.

Daarna gaan we in de kleine groep (max 12 personen) meteen aan de slag met jouw muziek: welke van die nieuwe trends zijn voor jou bruikbaar en hoe kan jij ze specifiek invullen voor jezelf? En welke contacten zijn daarbij handig? Behalve met nieuwe ideeën ga je ook naar buiten met enkele namen van professionals die voor jou handig kunnen zijn.

Deze M-Bizz wordt gegeven door Ewout van der Linden van Music Motion. Behalve organisator van Music Pitch, is Ewout ook docent music business aan Codarts Conservatorium in Rotterdam en bij SAE Institute Amsterdam. Hij werkte eerder in de pop, klassieke muziek en jazz en zelfs in de Nederlandstalige muziek bij Sterren.nl.

  • Maandagmiddag 11 december
  • Tijden: 14:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: Lloyd Hotel Amsterdam
  • Kosten: €35,00 ex BTW, Voor Ntb leden, NORMA aangeslotenen, Gigstarter PRO: €30,00 ex BTW (Let op: bij aanmelden zie je de tarieven inclusief BTW)

 

 

Mbizz

De blended workshops M-Bizz gaan over geld verdienen en marketing in de muziek.
Blended: want vooraf worden jouw vragen geïnventariseerd. Tijdens de workshop in het Lloyd Hotel kunnen we daar dan gerichter op in gaan. Dan krijg je persoonlijke tips en feedback van de docent en de andere deelnemers. Na de workshop wordt je uitgenodigd voor de M-Bizz Facebook community waar geregeld gepost wordt over geld verdienen en marketing in de muziek. En: na de workshop kan je met Music Motion sparren over extra contacten die jou interessant kunnen zijn. 

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo Payroll, Cultuur-OndernemenNORMA en Lloyd Hotel.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!