M-Bizz – Subsidies, Fondsen en Crowdfunding voor Muziek

M-Bizz – Subsidies, Fondsen en Crowdfunding voor Muziek

2 november 2019 @ 13:30 17:00

Fondsen en subsidies voor muziekprojecten: een zeer aantrekkelijke bron van financiering voor projecten in de muziek. Maar fondsen besteden hun geld graag goed, dus is een ijzersterke aanvraag essentieel.

Hoe zorg je ervoor dat jouw project positief wordt beoordeeld? En bij welke fondsen/subsidiënten maak jij kans? En… wat zijn de slimme manieren om crowdfunding voor je project te krijgen?

In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers krijg je tijdens deze workshop essentiële basiskennis over subsidie/fondsen aanvragen. En enkele handige tips en trucs. Ruimte voor jouw individuele vragen. Op basisniveau, dus voor mensen die nog weinig / geen ervaring hebben met fondsenwerving.

Na de workshop gaan we in op crowdfunding. Lianne van der Molen van voordekunst behandelt de stappen van een succesvol crowdfundingspoject.

Door: Ineke Smits, zonder twijfel één van de beste fondsenwervers van cultureel Nederland, over fondsen en subsidies. En Lianne van der Molen van crowdfundingsplatform voordekunst.

  • Zaterdagmiddag 2 november 2019
  • Tijden: 13:30 tot 17:00, daarna drankje aan de bar
  • Locatie: QO Hotel Amsterdam, Amstelvlietstraat 4, vlakbij Amstel station.
  • Kosten ex BTW (Bij aanmelden zie je de kosten incl BTW):
    Standaard ticket: €37,50
    Kortingstarief laatste boekers (max 2 beschikbaar): €25,00

De M-Bizz events gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geld verdienen en marketing in de muziek anno nu. 

Organisatie: Music Motion, ism NtbTentoo PayrollCultuur-Ondernemen.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!