Music Pitch – Jazz NL/B: New opportunities for jazz

Music Pitch – Jazz NL/B: New opportunities for jazz

New Opportunities for Jazz

1313918584_02ad668bf9Wat zijn de kansen voor jazzmuzikanten en -bands in de Benelux anno 2016? Welke podia en festivals zijn interessant, hoe gaan ze te werk en hoe kom je aan optredens? Welke andere mogelijkheden zijn er om je muziek gehoord te krijgen? En is crowdfunding misschien iets voor jou?

Music Pitch strijkt weer neer in Flagey, Brussel en ontvangt sleutelspelers uit de Nederlandse en Belgische Jazz scene. Met onder andere Gert Gering (013, Theaters Tilburg), Kurt Overbergh (jazz programmeur Ancienne Belgique), Mike del Ferro (jazz pianist), Jack van Aspert (Zeelandjazz).

 

 

Tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek: de beste pitch krijgt een Sennheiser microfoon. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf. Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partner Sennheiser. Vanaf 2016 zijn dat ook de Nederlandse ambassade in België en Gigstarter.

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!