Music Pitch – De Nieuwe Muziekpromotors

Music Pitch – De Nieuwe Muziekpromotors

UITVERKOCHT!

Maandagavond 10 april de tweede Music Pitch in De IJ-Zaal van Tolhuistuin. Onderwerp: hoe maak je vandaag de dag effectief promotie voor je muziek? Want muziekpromotie verandert altijd, en de mensen en de bedrijven die artiesten daarmee helpen ook. Wie zijn de muziekpromotors? Wat doen ze nou precies? En hoe zorgen ze ervoor dat je muziek onder de aandacht komt en verkoopt?

 

Met:

Schermafbeelding 2017-03-22 om 13.54.20Kevin Bouwens, plugger/promotor (De Andere Plugger), over je muziek op de radio krijgen, maar ook over de werking van playlists en andere influencers. Pluggen 2.0 dus.

Laura Bell, publisher (BMG Talpa), over waar publishing nu op focust. Waar worden songs /composities verkocht? Wat doet een goede publisher in 2017? Ook over synch -deals.

Laura Lonneke van der Loos, perspromotor (Piece of the Puzzle), over het (muziek)media-landschap vandaag. Welke media benader je op welke manier? Welke on line media zijn interessant?

 

Commentaar en prettige tips van:

Lonneke

Mark Boulas (Rockstone), over social media impact en gebruik van video’s op social media

Mars Mertens (Ourmusicbizz), over streaming data, netwerkpagina muziekbizz op Facebook

 

Bijwonen Music Pitch? Meld je aan via musicpitch@musicmotion.nl

UITVERKOCHT!

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven). Er is plaats voor max 3 pitches.

Meedoen met de speeddate? Natuurlijk leg je nuttige, leuke nieuwe contacten bij Music Pitch. Maar… we organiseren ook een speeddate voor een klein groepje. Dan weet je zeker dat je de belangrijkste gasten spreekt. Wil je meedoen met de speeddate? Mail naar musicpitch@musicmotion.nl. Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven).

 

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf. Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners De Tolhuistuin en Gigstarter.

 

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!