Music Pitch Persoonlijk – Filmmuziek

Music Pitch Persoonlijk – Filmmuziek


Is filmmuziek maken iets voor jou? In wat voor films of documentaires past jouw muziek? En wat zijn daarvoor dan handige contacten? Hoe kan je die het beste benaderen?

UITVERKOCHT

Music Pitch ken je mogelijk al: in Tolhuistuin, enkele gasten, veel bezoekers en een actueel thema in de muzieksector. En netwerken aan de bar. Maar sommige bezoekers willen graag meer persoonlijk kennis maken met professionals uit de business. Om te kijken of er kansen liggen voor hun muziek of hun artiesten. Vandaar: Music Pitch Persoonlijk.

De eerste Music Pitch Persoonlijk gaat over filmmuziek. Hoe zit dat met filmmuziek maken? Hoe werkt dat? Wie zijn de handige contacten voor jou? En hoe zit het met documentaire-muziek? En specifiek voor jouw muziek: waar zou die passen?

Na een introductie van de 3 gasten uit de sector ga je in kleine groepjes in gesprek met deze gasten, en kan je ook je eigen muziek laten horen. En krijg je persoonlijke tips. Max groepsgrootte: 12 deelnemers.

Met:
Jelle Dittmar – Kent zijn eerste successen als filmcomposer, met onder meer The Experiment en De Schooltuinen.
Renger Koning – Filmcomposer van vele, vele films, waaronder My name is Nobody, Bezness as Usual. Winnaar Buma Award.
Sebastiaan Koolhoven – Componist en arrangeur. Voor orkesten, artiesten maar ook documentaires en film. Oa De 80-jarige oorlog, De (H)eerlijke Jaren 50 en de MH17 Herdenking.

  • Maandagavond 23 september, van 20:00 tot 22:00
  • Locatie: QO Amsterdam, Amstelvlietstraat 4, vlakbij station Amstel.
  • Kosten: €35 ex BTW. Bij aanmelden zie je de kosten incl 21 % BTW.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MUSIC-PITCH-DEF-A-300x40.png

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners: Eventbrite en Gigstarter. Mediapartner: Entertainment Business.

cropped-LOGO-MUSIC-MOTION-90X90.png
Logo Entertainment Business
Gigstarter 300

23 september 2019 @ 20:00 20:30 CEST

Evenement details
Meld je aan voor dit event via de onderstaande link!