Studenten Inholland en Fontys willen aan de slag voor musici / muziekbedrijven! Interessant voor jou?

29 maart 2022

Studenten Inholland en Fontys willen aan de slag voor musici / muziekbedrijven! Interessant voor jou?

door | mrt 29, 2022 | Muziekmarketing

Als je zoals ik vaak over de vloer komt van conservatoria en music business opleidingen, dan ontmoet je ook veel studenten. En die willen vaak aan de slag! Dus: opdrachten uitvoeren voor muzikanten, bands, ensembles of muziekbedrijven. Dat kost je niets maar kan je wel wat opleveren!

Deze lente melden zich Inholland Haarlem én een groepje Fontys studenten. Check even hieronder of hun projecten voor jou interessant kunnen zijn.

1: Hulp bij je online marketing
Of zoals ze het bij Inholland Haarlem noemen: je digitale footprint. In elk geval helpen ze je aan een goed doordacht marketingplan. En hoe je kan inspelen op nieuwe kansen. Meer informatie hieronder…

2: Maken van video’s

Video’s voor je website nodig? Of misschien als achtergrond bij je optredens? Of ander soort audiovisuele producties? Groepjes internationale studenten van Inholland gaan graag voor je aan de slag. De module waarvoor ze dit moeten (en willen!!) maken begint 11 april.

3: Introductie Zuid-Koreaanse of Japanse muziekbusiness
Songwriting doen voor K-Pop of J-Pop acts? Of ben je al langer van plan om iets met je muziek te gaan doen in Zuid-Korea of Japan? Een groepje zeer goed geïnformeerde studenten van Fontys Tilburg is hard bezig om de muziekscene en de key players in kaart te brengen.

Maar ze willen ook praktijk: dus artiesten, songwriters of muziekbedrijven actief helpen om voet aan de gron te krijgen in die landen. Ik heb ze ontmoet: een groep van 6 studenten die al enige ervaring in de muziekbusiness hebben én sommige hebben ook al gewerkt of stage gelopen in Japanse en Koreaanse muziekbedrijven. Ook hierbij: baat het niet dan schaadt het niet!

Interesse in één van deze projecten? Mail mij, Ewout van der Linden, even: ewout@musicmotion.nl.

Zwarte Zwaan Meeting: netwerkbijeenkomst voor musici, componisten, muziekprofessionals

Donderdagmiddag 7 april, van 16:00 tot ong 17:15
De derde editie van deze netwerkmeeting. In een dik uur ontmoet je wat andere musici, muzikanten, componisten en mensen uit de muziekbizz. Thema dit keer: Muziekzomer ’22. Gratis, max 30 deelnemers.
Meer info deze link.

Music Pitch: Labeldeals 2022, Pijnpunten en kansen
Maandagmiddag 21 maart
We bespreken met enkele experts uit de muziekbusiness wat nu de trends zijn met labeldeals. Wat je als label en artiest aan elkaar kan hebben, maar ook waar je als artiest voor op moet passen. Meer info deze link.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Opkomende evenementen